Followers

Monday, October 31, 2011

11 Jawapan utk Soalan2 Faizah Fyn

thanks yea Faizah Fyn utk tag tu yea. so here are my answers:

1- Paling lambat korang pernah bangun pukul berapa?
around 4 pm. *buruk perangai tul anak dare bgn lambat!*

2- Korang suka budak-budak tak?
to be honest, no i dont like kids. but right now, im trying very2 hard to like them. hehe! *my PandaBear suke so i pun nk lah try jugak suke*

3- Korang berani tak nak cakap yang korang suka dekat lelaki/perempuan yang korang suka?
mesti lah x! haish! malu + segan !!!

4- Suka tak course yang korang ambik sekarang ni?
suke! byk design2.

5- Pernah tak bergaduh dengan parents lepas tu korang terus keluar rumah?
keluar rumah tu xde la. belum berani lg nk wat mcm tu. hehe!

6- Kalau takde blog korang buat apa?
menulis diary kot. back to traditional method lerr..huhu!

7- Benda paling mahal korang pernah beli guna duit sendiri
handphone

8- Korang paling tak suka kawan yang macam mana?
ni mcm panjang je jawapannye. i dont like kawan yg suke mgambil kesempatan ke atas kebaikan org; yg xbleh dibawak berbincang; ade angin; xbleh trime pendapat org lain; ble susah bru nk cari; hypocrite; liar (penipu); yg suke belagak; xbleh tgk org lbh; dan lain2 lg lah yg memang panjang la jawabnye..hehe!

9- First time korang bercinta umur berapa? Jujur eh!
mak aih! lupe la..rsenye mse Standard 4 kot.. hehe! skolah rendah.

10- Korang rasa korang ni handsome/cantik tak?
mesti lah! *hbs la kne kutuk lps ni..*

11- Korang rasa soalan aku ni macam bangang tak? Haha
hahahhahah! xde lah. chill je. 



to Faizah Fyn, hopefully ure happy with my answers. thanks for tagging me. 

x o x o
Lya


2 comments: