Followers

Saturday, November 13, 2010

i-city Shah Alam 12nov2010

hri ni dpt kete. so, berjimba la i sebentar..huhu! lps first trip pindahkan brg dr hostel ke umah shabil + umah eza, kami pun keluar berjalan2 cri pasal.
pnye lah susah mencari jln ke shah alam (sign board ade, tp kejap2 hilang). haha! ni la first time aku kuar dgn eza mlm2 mcm ni. klua de aten, lg HIGHAQ la mlm ini..huahuahua! kami mmg suke gelak2!
pastu aku terfikir, "kan best klu kawan dgn eza dr dulu mcm ni. ni dah nk hbs sem la bru nk rapat!" 
so ape yg jd kt i-city tu, ape lg slain dr bergambar kn? hehe!
so, tgk je la pic ni ye..
im soooo sorry klu pic xcantik, blurr or ade kureng ye..
lack of light..and speedlite pun xbawak..
so, enjoy!










tringt plak time Christmas kt Sheffield dlu..huhu! rindu plak Sheff. dgn sejuk2nye..wah..
*berangan berangan*
xpe la..nnt ade rezeki, g lg! huhu!
til then..

x o x o
Lya

No comments:

Post a Comment